Beste gast van Fort Penningsveer,

Veel van onze gasten hebben vragen over het Coronavirus (COVID-19) en wat hier de gevolgen van zijn. Dat begrijpen wij heel goed. Wij houden de situatie nauwlettend in de gaten en informeren u middels deze pagina over onze voorwaarden en annuleringsbeleid. Naarmate de situatie ontwikkelt passen wij de informatie op deze pagina aan.

Hebt u een accommodatie geboekt in 2020 bij ons op het fort Penningsveer?

In deze situatie waarin we ons allemaal plotseling bevinden, streven we naar de meest haalbare oplossing. We willen met al onze gasten een oplossing vinden die ervoor zorgt dat we blije gasten hebben in een situatie die om begrip vraagt.

Tot 1 juli 2020 zijn onze verblijven grotendeels gesloten. Wij nemen met u contact op als u voor 1 juli 2020 bij ons op het fort zou verblijven om een oplossing te vinden voor uw reservering.

Na 1 juli 2020 kunnen wij beperkt open gaan voor onze gasten. Mits zij zich (kunnen) houden aan de landelijke richtlijnen. Dat betekent dat wij onze verblijven in gaan richten zodat dit ook mogelijk is. Helaas is het zo dat wij daardoor het aantal personen per verblijf moeten beperken.

Wij bieden onze gasten aan om de gemaakte reservering kosteloos te verplaatsen naar een ander moment in 2020 of in 2021. Gezien het aantal annuleringen waar wij nu mee te maken hebben en het verzetten naar nieuwe data later dit jaar en volgend jaar, raden wij u aan niet te lang te wachten met het vastzetten van een nieuwe datum als u een specifieke voorkeur heeft.

Indien u uw reservering volledig wilt annuleren en uw reservering niet wilt verzetten, dan houden wij alleen uw aanbetaling in.

Wij willen u danken voor uw begrip en geduld. De maatregelen treffen ons op het Fort Penningsveer hard maar we hopen met dit beleid zoveel mogelijk tegemoet te komen aan alle belangen die we moeten afwegen. Samen zullen we deze periode moeten zien door te komen. Dit tijdelijke Coronabeleid is vanzelfsprekend geldig totdat Fort Penningsveer anders moet besluiten of het moment dat de landelijke richtlijnen wijzigen.

Als u vragen heeft dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.