Kom met je gezin deze zomer een paar nachtjes slapen bij ons op het Fort Penningsveer in de Haarlemmerliede! Misschien gaan je vakantieplannen wel niet door deze zomer of blijf je liever wat dichter bij huis. Wij verhuren ons Vesteverblijf deze zomer speciaal voor gezinnen.

Normaal gesproken is ons Vesteverblijf geschikt voor maximaal 26 personen. Met de huidige maatregelen rondom Covid-19, is dat helaas niet mogelijk. Dat betekent dat wij ons stoere verblijf voorlopig niet kunnen verhuren aan groepen. Dat vinden wij erg jammer! De zomer is een mooie periode om hier te verblijven. Lekker rondstruinen rondom het fort, zonnen in het gras, op zoek naar vogels, kikkers en andere dieren die hier leven, met een roeibootje het water op… Kortom, je zult je hier niet vervelen en lekker tot rust kunnen komen!

Ons Vesteverblijf heeft drie ruimtes met resp. 2, 4 en 7 stapelbedden en een gezamenlijke leefruimte. Er zijn twee toiletten en twee douches aanwezig en een keuken met inventaris. Je dient zelf een slaapzak, laken en kussen mee te nemen. Tijdens je verblijf kun je gratis gebruik maken van de Wifi. Wij kunnen ons Vesteverblijf verhuren aan 1 gezin. Wil je met 2 gezinnen komen, dan is dat mogelijk met de huidige maatregelen. Wij vragen je dan wel ons protocol goed door te nemen en te ondertekenen voor de start van je verblijf.

De kosten:

Let op, het Vesteverblijf is te reserveren voor minimaal 2 nachten. Aankomst om 15:00uur, vertrek voor 12:00uur.

Volwassenen vanaf 18 jaar: €20,-per nacht*

Kinderen tot 18jaar: € 14,-per nacht*

Kinderen tot 3 jaar: gratis*

Prijs is exclusief borg van €100,- en exclusief toeristenbelasting van 6,05% van de huurprijs.

Voor gezinnen die onder of net boven de armoedegrens leven en bekend zijn bij een voedselbank of instelling voor maatschappelijke hulpverlening bieden wij een extra korting aan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Boeken:Wil je twee nachten of langer op het fort komen logeren? Stuur ons dan een email met je gegevens, gezinssamenstelling en je voorkeur voor data. Je kunt hiervoor ons contact-of boekingsformulier gebruiken.