Ook in de herfst en winter openen wij ons fort voor gezinnen!

Kom met je gezin dit najaar een paar nachtjes slapen bij ons op het  Fort Penningsveer in de Haarlemmerliede! Wij verhuren ons Vesteverblijf dit najaar speciaal voor  gezinnen.

Normaal gesproken is ons Vesteverblijf geschikt voor  maximaal 26 personen. Met de huidige maatregelen rondom Covid-19, is dat  helaas niet mogelijk. Dat betekent dat wij ons stoere verblijf  voorlopig niet kunnen verhuren aan groepen. Dat vinden wij erg jammer! De herfst is goed merkbaar op het fort, de blaadjes vallen van de bomen, rondom het fort heel veel paddenstoelen en spinnenwebben. Trek je laarzen aan en kom door de plassen stampen of vaar in een van onze roeibootjes rondom het fort.

Ons  Vesteverblijf heeft drie ruimtes met resp. 2, 4 en 7 stapelbedden en  een gezamenlijke leefruimte. Er is centrale verwarming aanwezig. Er zijn twee toiletten en twee douches, en een keuken met inventaris. Je dient zelf een slaapzak, laken en kussen mee te nemen. Tijdens je verblijf kun je gratis gebruik maken  van de Wifi. Wij kunnen ons Vesteverblijf verhuren aan 1 gezin. Wil je  met 2 gezinnen komen, dan is dat mogelijk met de huidige maatregelen. Tot in ieder geval 21 oktober mogen dit maximaal 4 personen boven de 12 jaar zijn.

De kosten:

Let op, het Vesteverblijf is te reserveren voor minimaal 2 nachten. Aankomst om 15:00 uur, vertrek voor 12:00 uur.

Volwassenen vanaf 18 jaar: €20,-per nacht*

Kinderen tot 18jaar: € 14,-per nacht*

Kinderen tot 3 jaar: gratis*

Prijs is exclusief borg van €100,- en exclusief toeristenbelasting van 6,05% van de huurprijs.

Voor  gezinnen die onder of net boven de armoedegrens leven en bekend zijn bij een voedselbank of instelling voor maatschappelijke hulpverlening  bieden wij een extra korting aan. Neem contact met ons op om de  mogelijkheden te bespreken.

Boeken:

Wil je twee nachten of langer op het fort komen logeren? Stuur  ons dan een email met je gegevens, gezinssamenstelling en je voorkeur voor data. Je kunt hiervoor ons contact-of boekingsformulier gebruiken op de website of mailen naar fort.penningsveer@quicknet.nl

Tot ziens op Fort Penningsveer!