Veel  van onze gasten hebben vragen over het Coronavirus (COVID-19) en wat  hier de gevolgen van zijn. Dat begrijpen wij heel goed. Wij houden de  situatie nauwlettend in de gaten en informeren u middels deze pagina  over onze voorwaarden en annuleringsbeleid. Naarmate de situatie  ontwikkelt passen wij de informatie op deze pagina aan.

Hebt u een accommodatie geboekt in 2021 bij ons op het fort Penningsveer?

In  deze situatie waarin we ons bevinden, streven we  naar de meest haalbare oplossing. We willen met al onze gasten een  oplossing vinden die ervoor zorgt dat we blije gasten hebben in een  situatie die om begrip vraagt.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de regels die zij hanteren met betrekking tot groepen. De meest actuele informatie over groepsbijeenkomsten vindt u hier.

Als u hier vragen over hebt met betrekking tot uw verblijf op Fort Penningsveer, neem dan vooral contact met ons op.

Indien u vanwege COVID-19 uw verblijf wilt annuleren, bieden wij aan om de reservering kosteloos te verplaatsen naar een nieuwe datum. Indien u uw verblijf niet wilt verplaatsen naar een ander tijdstip, dan houden wij de aanbetaling van 25% van het totaal bedrag in.

Als de maatregelen rondom COVID-19 het niet toelaten dat wij onze groepsaccommodaties kunnen openen op het moment dat u hier verblijft, zoeken wij graag met u naar een mogelijkheid voor een nieuwe datum. Als het verplaatsen van uw verblijf naar een nieuwe datum echt niet mogelijk is, krijgt u uw volledige reserveringskosten terug.

Wij  willen u danken voor uw begrip en geduld. De maatregelen treffen ons op  het Fort Penningsveer hard maar we hopen met dit beleid zoveel mogelijk  tegemoet te komen aan alle belangen die we moeten afwegen. Samen zullen  we deze periode moeten zien door te komen. Dit tijdelijke Coronabeleid  is vanzelfsprekend geldig totdat Fort Penningsveer anders moet besluiten  of het moment dat de landelijke richtlijnen wijzigen.

Als u vragen hebt dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.