Extra update 14 juli 2021

Veel  van onze gasten hebben vragen over het Coronavirus (COVID-19) en wat  hier de gevolgen van zijn. Dat begrijpen wij heel goed. Wij houden de  situatie nauwlettend in de gaten en informeren u middels deze pagina  over onze voorwaarden en annuleringsbeleid. Naarmate de situatie  ontwikkelt passen wij de informatie op deze pagina aan.

In  deze situatie waarin we ons bevinden, streven we  naar de meest haalbare oplossing. We willen met al onze gasten een  oplossing vinden die ervoor zorgt dat we blije gasten hebben in een  situatie die om begrip vraagt. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de regels die zij hanteren met betrekking tot groepen en logementen. De huidige maatregelen zijn:

Er zijn geen beperkingen in het aantal personen dat mag samenkomen

Volwassenen (17+ jaar) dienen 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren*

* Indien een groep kan aantonen dat ze zijn getest (PCR test) of gevaccineerd dan vervalt de 1,5 meter afstand. Kijk op https://coronacheck.nl hoe dit precies werkt.

De extra regels omtrent logementen (artikel 6.7 en 6.12) zijn komen te vervallen.

Indien u vanwege COVID-19 uw verblijf wilt annuleren, bieden wij aan om de reservering kosteloos te verplaatsen naar een nieuwe datum. Indien u uw verblijf niet wilt verplaatsen naar een ander tijdstip, dan houden wij de aanbetaling van 25% van het totaal bedrag in.

Als de maatregelen rondom COVID-19 het niet toelaten dat wij onze groepsaccommodaties kunnen openen op het moment dat u hier verblijft, zoeken wij graag met u naar een mogelijkheid voor een nieuwe datum. Als het verplaatsen van uw verblijf naar een nieuwe datum echt niet mogelijk is, krijgt u uw volledige reserveringskosten terug.

Wij  willen u danken voor uw begrip en geduld. De maatregelen treffen ons op  het Fort Penningsveer hard maar we hopen met dit beleid zoveel mogelijk  tegemoet te komen aan alle belangen die we moeten afwegen. Samen zullen  we deze periode moeten zien door te komen. Dit tijdelijke Coronabeleid  is vanzelfsprekend geldig totdat Fort Penningsveer anders moet besluiten  of het moment dat de landelijke richtlijnen wijzigen.

Link naar de wet tijdelijke maatregelen covid-19:

https://wetten.overheid.nl/BWBR0044416